10.3.06

Augmenta la seguretat

Ho veus home? De mica en mica tothom s'hi va fixant. I ja està clar que no és pas perquè jo sigui un pesat, ni perquè aquest blog sigui un best-seller de la bloco-blogo-catosfera. Encara que els vint-i-tants (o trenta-i-tants) que passeu per aquí cada dia (+ o -) alguna cosa n'haureu tret. Aquesta imatge d'avui ja és una mica gratificant. Tenim escenari, tenim escala, tenim baranes a l'escenari, tenim unes potes de l'escala telescòpiques per a adaptar-se a l'alçada corresponent, i tenim..., tenim..., doncs tenim un llistó al darrera de tot per evitar que les cadires caiguin. Ovació! Ovació! Ovació! (semblo el Tagdà). És una fusta posada al final, d'una manera una mica ortopèdica, però m'és igual. SERVEIX!
He acabat el post d'avui dret davant del teclat, emocionat,prement les darreres tecles en posició de ferms i notant que una llàgrima d'emoció està a punt de rodolar per la meva galta dreta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també m'he emocionat i he aplaudit aquest escenari tan segur. Jo també sóc músic de cobla i he vist un parell de caigudes dels meus companys que em van posar els pèls de punta. Una va ser precisament baixant d'un escenari sense escala i posant el peu en una cadira i l'altra quan la cadira va relliscar enrere i el fiscorn primer va caure d'esquena des de dos metres (ell i instrument). En aquesta última caiguda, de vegades encara hi somio.
Un crit a favor dels escenaris segurs!

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»