5.3.06

El futur? la vida?

No havia posat encara cap imatge d'escala de caragol. Són realment espectaculars. Et pots quedar estones llargues mirat-les. I si, a més, estàs una mica "filosòfic" comences a rumiar (pensar, considerar lentament i amb atenció, diu el diccionari). La imatge de l'espiral, la seva profunditat, és una imatge que em deixa entre reflexiu i inquiet. Estic escrivint i mirant l'escala a l'hora i els ulls se m'envan del que escric a la foto i viceversa. És un post curt de lletres i llarg de temps. És molt diferent al que estic acostumat a fer. Estic inquiet. Ho he de deixar aquí.

2 comentaris:

Bet ha dit...

mmmmmmmmm.......???????

Anònim ha dit...

quina escala més bonica. El meu professor de dibuix diu que la ment humana sent una atracció inexplicable per els espirals i que la natura n'està replena.