25.3.06

Canvi d'hora

Ja sé que és un tema molt amanit, però és que avui quan estava obrint els ulls i les orelles d'un a un, a les 9,02 a.m., he sentit que donaven la repetitiva notícia del canvi d'hora. Fins aquí tot normal, però aleshores han afegit aquell comentari de l'estalvi que això suposa, i han dit (textualment), que aquest canvi suposaria per a cada llar un estalvi de 6,5 euros (€). I jo, innocent, m'he fet, interiorment primer i després exteriorment (m'ha sentit la meva dona), la pregunta següent: 6,5 € cada hora, al dia, al més o en tot l'any? Perquè la cosa canvia substancialment!!!
I si no que ho preguntin a aquest de la bicicleta que se n'acaba d'enterar ara que hi ha canvi d'hora.
Només per acabar un petit comentari del Jazz que vaig anar a veure l'altre dia: Rai Ferrer (contrabaix), Juanma Nieto (bateria) i Jaume Llombart (guitarra). Uns músics amb experiència, sobretot Rai Ferrer, que fan una bona música. A lamentar la poca assistència de personal (pocs però ben avinguts) que crec que es va notar en el resultat final de la vetllada. Serà qüestió de tornar-los a sentir un altre dia (val la pena).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que són 6,5€ per llar i per tota la temporada, que vist així tampoc és tant.
També hi ha aquell comentari típic de "dormirem una hora menys"... Doncs no!!! Jo sempre canvio l'hora l'endemà quan em desperto i no abans d'anar a dormir. I tot això que tinc ;-)

Bet ha dit...

jaja, això de si son 6 eurus per dia, per hora... també ens ho vam preguntar aquí a casa... què passa? o és que nosaltres som molt llestos o és que a aquests periodistes no els han ensenyat a donar les informacions completes??????? FELIÇ PRIMAVERA!

Bet ha dit...

mmm... he fet un meme curtet però interessant, per qui el vulgui pescar...

Anònim ha dit...

ja m'agradaria que fossin 6 euros d'estalvi cada minut!

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»