7.3.06

I la tornada

Fa dues setmanes em vaig quedar assegudet en una escala d'aquell estadi anomenat Stamford Bridge, en silenci, i recordo que al final se'm va escapar el riure. Vaja, que vaig sortir content. Avui ja he trobat un lloc per estar aquesta nit. He trobat una bona localitat al Nou Camp. Mireu quina escala més ben situada. Diviso tot el camp des d'aquí. Espero veure algun golet, i espero que sigui a la porteria adequada, que només faltaria ara que després de tot agafés un refredat i a sobre hagués de tornar a casa amb cara de tonto.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ja, els hi fotrem una pallissa que veuran! que vagi riguent en maurinyu!!

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai... a deu minuts de començar el partit tinc males vibracions. Espero que marxin aviat... bbbbrrrrrrr!!!!
Me n'hi vaig!

vilapou ha dit...

Ja som a la mitja part, i de moment això va bé. Encara tinc totes les ungles. Els nervis es poden aguantar. Ara miraré la segona mentres sopo. Som-hi!

vilapou ha dit...

Oee, oe, oe, oeee, oee, oeeee....