14.1.06

Un centre de reclutament?

No m'ho podia creure. Ahir, 13 de gener, a la una del migdia, a plena llum del sol, eren allà i en vaig comptar 18. Cliqueu a la foto, amplieu-la! Fa 20 dies que va ser Nadal! Vaig esperar una estona però em devien haver vist, perquè van restar immòbils, no van moure ni un pel del barret. Ara no sé què pensar, si estaven fent un dels derrers "atacs", si estaven fent pràctiques, si aquell edifici és la seva caserna d'entretemps o és allò que ja us vaig explicar que s'estan organitzant ("rollo gremlins").
Sé també que vaig dir que donava per acabat tot el tema nadalenc,però és que em van deixar bocabadat, corprès, garrativat i, fins i tot, esmaperdut. Ara ja no podré deixar de portar la "càmara de retratar" a la butxaca. Mai més!
Publica un comentari a l'entrada