3.1.06

Comencem bé, no?

Aquests dies llegeixo en alguns blocs que la gent es "sorprèn" del que pot trobar a faltar-los quan fa vacances o es desplaça o, senzillament trenca el ritme diari. A mi em passa alguna cosa semblant, encara que no deixi d'escriure. Per una part tinc la dificultat (relativa) d'anar trobant escales, que en aquesta època ja queda clar que no són d'enfustissats, però com que ja he generalitzat el tema, vaig fent. Per una altra part, segueixo amb la meva "teràpia nadalenca" i vaig mostrant algunes imatges de les "habilitats" que fa alguna gent als seus balcons. I amb tot això, quasi m'oblido de que ha començat l'any i jo, aquí, sense una escala d'escenari.
Doncs som-hi, i avui en veiem una de força correcta, d'un escenari que té baranes i tot. Està clar que tot es pot millorar, però començaré l'any sense desbarrar massa. És un propòsit. (Però que no em provoquin).