23.1.06

Un altre dia històric?

Quants dies s'han calificat ja d'històrics amb tot això de la política en els derrers mesos? Doncs aquesta setmana més. Bé, em sembla que avui jo també em "posicionaré":
Jo que em declaro ....ista, ....ista, ....ista i, fins i tot ....ista, he de dir que l'Estatut que s'hauria d'aprovar és el que va sortir del Parlament (per això el devien fer aquells a qui vam votar) i punt. Però com que està clar que d'això res, és a dir, i en termes d'escales, que no tenim una escala normal sinó que avui ja només ens en queda una com la de la imatge, doncs el que toca ara és fer un canvi a nivell d'Estat sencer. "A saber": que CiU entri al govern de Madrid, i que tots els governs a nivell de Catalunya es transformin també en PSC-CiU, tots (des dels locals fins al nacional). Què lograrem amb això? Doncs que en els 2 anyets (més o menys) que queden, es clarifiquin les coses, les majories manin i ens expliquin realment què volen fer o, en tot cas, que peti tot (millor la primera opció). Jo, que sempre he sigut de les minories ho preferiria així i a veure si les minories també s'aclaren i es posen a lloc.
I no parlo en broma! Si algú dels de dalt em llegís...
(Continuarà... segur)