4.1.06

I a més, s'hi columpien!

Em continua preocupant el tema dels Pares Noëls. No hi puc fer més. No sé si era ahir o fa dos dies, que vaig llegir un bloc en el que l'autor també començava a estar-ne de preocupat, tant per la proliferació com per la "imatge" que donaven. Ell parlava de la ciutat de Girona, però no puc recordar quin bloc era, que si no us posaria l'enllaç, que la cosa comença a ser ja important. I és que ara, no en ténen prou de pujar per aquelles escales de corda que de vegades són plenes de llumetes. Ara, a sobre, s'hi columpien (no sé si és correcta l'expressió, però és que els nervis no em deixen ni buscar el diccionari). M'estic atabalant per moments. Jo vaig advertint i això cada vegada recorda més la pel.lícula dels Gremlins. Temps al temps.
P.D.: No hi té res a veure, però em comuniquen que ja hi ha les proves que més de 150 ximples es varen banyar el dia de Nadal.
Això s'està perdent per moments!