12.9.08

La maresmesfera ja camina

És ben cert que de les converses que es fan al voltant d'una taula, amb bona gent i bon menjar, és d'on en surten els millors projectes i les bones idees.
I precisament així va sortir el concepte de la maresmesfera, d'una xerrada amb gent de la Llopasfera, calellencs de pro.
El meu intent de "sacsejar" una mica el "mercat" del Facebook em va portar a crear un grup amb aquest nom: maresmesfera, i, de mica en mica, hem passat els dos centenars de membres (amb perdó). D'aquí a intentar muntar una pàgina o un portal que agrupés tot el que teníen en comú de 2.0 tota aquesta gent i tota la informació que es pogués trobar de més, només hi havia un pas. Bé, un pas i una puntadeta de peu ben donada per en Saül Gordillo, blocaire (ja no sé com s'ha de dir això...) de referència i "sin embargu" bon amic. Una conversa amb ell, a Arenys de Mar precisament, va ser el que em va acabar de "punxar".
I ja tenim el resultat. Ahir, Diada nacional, va néixer i avui ja camina. 50 visites i 150 pàgines en poc menys de 24 hores són, em sembla, una bona carta de presentació. Ara només falta que tothom s'hi involucri una mica i aporti tots aquells enllaços que vegi que no hi són. Temps al temps.
No puc oblidar-me de referenciar a la Carme Guri, que la podeu trobar al Facebook i per a qui demano un aplaudiment o un missatge d'agraïment i felicitació, que amb aquesta capçalera i aquest logo sí que han donat un toc de distinció a la pàgina.
Per posar una escala, avui, he cregut oportú que fos maresmenca però que no fos ni de Calella ni de la capital. Per tant deixarem aquesta de... on?

1 comentari:

Anònim ha dit...

De Sant Pol no és!!