9.6.08

Pa amb gasolina

Jo no he acabat mai d'entendre la relació que hi ha entre la venda de gasolines i la de pa.
Això d'estar en una cua de gent i que vegis la persona del davant teu que demana una "baguette", una "gallega", una "xapata", 30 litres de gasoil i un "kit-kat", i després tu facis el mateix però am un "bollicao", una cocacola i el dipòsit ple d'eurosuper ecològica, no m'acaba d'entrar.
I si, a més, tens l'acudit de voler omplir aquest dipòsit que dèiem cap a l'hora de dinar o de sopar, el millor que pots fer és omplir-te a tu mateix, però de paciència.
El cúmul dels despropòsits és, però, aquests dies. Jo, ahir el vespre, em vaig quedar sense pa per sopar perquè avui ha començat una vaga general de transportistes de mercaderies... I no perquè els vaguistes siguin els que porten el pa amunt i avall, no, si no perquè la gent es va abraonar a les gasolineres per omplir de gasolina els dipòsits dels seus cotxes i un servidor, tornant d'un aplec, només podia comprar el pa allà mateix.
I, al final, jo... sense pa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La fi dels temps s'acosta.

Quan els transportistes deixin de subministrar l'Sport i el Marca ja en s podem considerar carn d'oca.

vilapou ha dit...

Ararat, els "de a pie", que som els que aguantem totes les apujades de preu sense dir res, tenim un límit. Que no ens toquin allò que no sona...

Puji ha dit...

Doncs com badem, ni pa ni gasofa!

vilapou ha dit...

Puji, avui estic enganxat als telenotícies i no sé si amagar-me dins el llit o sortir corrent a buidar les "estanteries" del súper.

Karbeis ha dit...

Mestre, t'has deixat el producte estrella de qualsevol benzinera:

¿Me da un paquete de ehmoquin?