11.6.08

Estem en perill!

Segons informa Público, el 40% de les 1714 (quin número, no?) gasolineres que hi ha a Catalunya ja s'han quedat sense combustible. Segons el Mundo, és més del 50%, i segons Diariocrítico el 60%.
Bé, és igual. Suposem que siguin unes 800. Quans litres s'hi deuen poder amagatzemar a cada una: 40.000, 50.000? Per tant, en dos dies s'han "expedit" uns 40 milions de litres per una banda, més uns 20milions més a les benzineres que encara ténen provisions...
Segons he vist a les notícies, el consum d'ahir i avui correspon, pam més, pam menys, al normal d'una setmana.
Concretant, en aquests moments poden córrer pels carrers i les carreteres del nostre país uns 60 milions de litres de benzines, que corresponen a un 60% o 70% més de l'habitual.
Ja en som conscients d'això? Ja n'és conscient el poble de Catalunya que estem dins d'una mena de coctel molotov en stand-by?
I hem de tenir en compte, a més, que els principals histèrics d'aquest acaparament de gasolina són aquells que ténen dos o tres cotxes i que els fan servir per anar a portar els nens (i les nenes) al cole. Ara ténen els dipòsits plens a vessar, és a dir, que hi ha unes bosses perillosament inflamables en els aparcaments i als barris de casetes aparellades...
MHP Montilla, ja ho té clar això? I té clar també que com més gasolina estigui a la venda, més se'n comprarà? I ja ho sap això el seu Conseller per a assumptes surrealistes, el Sr. Baltasar?
Senyors, estem en perill. Això és un polvorí i com algú encengui un llumí... no tindrem temps ni de... partir (apa, un ro-rodolí)
Jo, una vegada més, ja he avisat.
-----------------------------
P.D.: Voldria agrair a l'amic Puji aquesta imatge que em va portar del seu viatge a NY. Ell ja devia intuir també alguna cosa...
2P.D.: Totes aquestes xifres no són gens fiables, però millor que ningú faci els càlculs reals.
3P.D.: Res, és per no acabar amb parell.
Publica un comentari a l'entrada