7.5.08

Benvinguda del MHP

Aquest cap de setmana passat, com es dedueix de l'escrit d'ahir, vaig estar rondant el pantà de Sau. I dic rondant perquè la veritat és que el vaig voltar per un cantó i per l'altre. Vaig estar al costat de l'església de Sant Romà, i vaig estar passejant pel que devien ser els carrers d'un poblet que ara, ressorgit de les profunditats, s'assembla més a Belchite que a res més. I vaig estar, era obligat, al Monestir de Sant Pere de Casserres, com si resseguís també el Ter que ens porta al pantà de Sau...
Però per fer tot això necessitava un centre "d'operacions", un lloc que fos tranquil i acollidor, encara que tingués un cost, perquè tot té un cost, un valor i un preu avui dia. I aquesta vegada vam decidir fer estada al Parador de Vic-Sau, lloc que, evidentment, reuneix tots aquests adjectius.
El que no m'esperava, però, era que la primera benvinguda me la dongués el nom del mateix MHP.


Publica un comentari a l'entrada