24.5.08

Aquest vespre no em busqueu

Quatre dies després de la gran desfeta, dos dies després del Corpus i de la Patum, l'endemà del Dia Mundial de les Tortugues, i a dues hores del Catalunya-Argentina (versió infantiloide), avui, a partir de les 9 del vespre, arriba aquell "gran" esdeveniment que ens ha portat (les orelles) de corcoll els dos o tres darrers mesos. Quan TVE va decidir fer-se la moderna i organitzar un concurs obert i virtual d'aspirants a la fama cutre-casposa, no es podia imaginar que acabaria havent-s'ho d'empassar amb pa amb tomàquet i defensar un producte, que per més inri, era sortit d'una factoria professional i de la competència. El cúmul dels despropòsits, vaja...
Bé, doncs avui, a mi, no em busqueu per aquí, no intenteu trobar-me, ni a casa, ni a casa dels amics fent cap sopar multitudinari, ni res.
Jo avui seré ben lluny: a l'estranger!
Sí, ho dic amb totes les lletres, no puc aguantar més aquest desfet de temps. No ho puc aguantaaaarrrrr méééés!!! Prou de patiments!!!
Ara, quan acabi d'escriure això, faré la bossa, amb una muda, uns pantalons nets, una camisa de diumenge i els quatre patracols "d'aseo" i me'n vaig ben lluny.
Me'n vaig a l'estranger!
I si voleu una raó que justifiqui aital deserció nacional (de la nació), us la puc donar:
Per votar al Chikilicuatre només es pot fer per telèfon i des de l'estranger!
Fins demà a la tarda.

2 comentaris:

Puji ha dit...

Bravo! Sí senyor! Podeu votar un cop per mi? Ja us pagaré el missatge si cal.

vilapou ha dit...

Puji, ja he tornat. Cansat i amb una factura de telèfon que hauré d'organitzar algun festival benèfic per pagar-la, però l'experiment "sociològic" valia la pena.
Prueba superada!!!