14.1.08

En veu baixa

Sssshhhhhsssstttttt!
Si us plau, en veu baixa.
Ahir, al final, em pensava que l'ordinador s'havia recuperat, però avui ja no ho tinc clar. S'ha tornat a parar "algunes" vegades. A la que surts de casa, agafa vida pròpia (més encara) i quan tornes ja veus que la pantalla d'inici et mira mig rient.
Per això estic escrivint amb lletra més petita, i sense un to massa fort, a veure si l'enganyo.
Vaig a fer una prova:
-Ooordinadoooooooooor....
Em sembla que me l'he jugat una mica massa.
Posaré una altra foto de les fetes amb el mòbil, que són més "petites", a veure si demà encara tinc ordinador o l'he de portar a l'informàtic-autista aquell.
Ah, els comentaris pendents ja els contestaré en un altre moment, quan tot estigui en condicions.
Gràcies.
Publica un comentari a l'entrada