23.1.08

Avui fa un any

Avui fa un any era dimarts, dimarts 23 de gener "del" 2007. No en recordo massa coses d'aquell dia. De fet no en recordo cap.
Però, encara que no ho recordi, puc assegurar que a les 3 i onze minuts de la tarda jo era al balcó de casa. Suposo que ja havia dinat... Però no pot ser, perquè jo entro a treballar a les 3...
És clar, fins avui no se m'havia acudit que la càmara no canvia d'hora tota sola.
(M'aixeco, ho vaig a comprovar i...efectivament, va una hora endavant)
Doncs rectifiquem. Avui fa un any, a les 2 i onze minuts de la tarda jo era al balcó de casa. Acabava d'arribar i, com que havia vist el cotxe de la Telefònica al davant, amb dues escales al sostre, vaig pujar depressa i vaig tirar la foto.
Avui fa un any no feia massa sol, i els arbres estaven ben pelats, sense cap fulla, com cada hivern, és clar. I just quan jo vaig sortir al balcó, el veí de la cantonada acabava d'escombrar i havia anat a buidar el recollidor al contenidor...
Avui fa un any, des del balcó de casa tot semblava normal, els cotxes aparcats, la moto, la carretera. Suposo que després de fer la fotografia vaig haver de córrer a fer-me el dinar per arribar a les tres i un minut a la feina...i marcar.
I ja ha passat un any.
Publica un comentari a l'entrada