23.1.08

Avui fa un any

Avui fa un any era dimarts, dimarts 23 de gener "del" 2007. No en recordo massa coses d'aquell dia. De fet no en recordo cap.
Però, encara que no ho recordi, puc assegurar que a les 3 i onze minuts de la tarda jo era al balcó de casa. Suposo que ja havia dinat... Però no pot ser, perquè jo entro a treballar a les 3...
És clar, fins avui no se m'havia acudit que la càmara no canvia d'hora tota sola.
(M'aixeco, ho vaig a comprovar i...efectivament, va una hora endavant)
Doncs rectifiquem. Avui fa un any, a les 2 i onze minuts de la tarda jo era al balcó de casa. Acabava d'arribar i, com que havia vist el cotxe de la Telefònica al davant, amb dues escales al sostre, vaig pujar depressa i vaig tirar la foto.
Avui fa un any no feia massa sol, i els arbres estaven ben pelats, sense cap fulla, com cada hivern, és clar. I just quan jo vaig sortir al balcó, el veí de la cantonada acabava d'escombrar i havia anat a buidar el recollidor al contenidor...
Avui fa un any, des del balcó de casa tot semblava normal, els cotxes aparcats, la moto, la carretera. Suposo que després de fer la fotografia vaig haver de córrer a fer-me el dinar per arribar a les tres i un minut a la feina...i marcar.
I ja ha passat un any.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sort que els de la telefònica no venien a casa seva, sinó no hagués arribat abans de les 19h a la feina...

Anònim ha dit...

Mestre, això del rellotge té molta mala llet. Pobre perdedor -perquè queda claríssim que va per ell-. En fi.
Mira que si el veí del recollidor s'arriba a girar i el veu al balcó fotografiant el seu incivisme... ves com li expliques que no, que el que volies fotografiar era una escala per penjar al bloc... :D

vilapou ha dit...

Bluf... no hi havia pensat. Del que em vaig lliurar. Però, de tota manera, em vaig mig amagar darera la cortina ;-P
Karbeis, els rellotges toquen la moral, això sempre. I d'això del veí, vaig esperar que estés d'esquena i jo amagat darrera la cortina. Patètica la meva imatge, la veritat...