24.1.08

El cas de l'escala abandonada

"Benvolgut,
He decidit escriure't, ja que només tu pots ajudar-me a resoldre el misteriós cas de l'escala abandonada. La qüestió és que des de fa dos mesos aquesta gran escala es troba al carrer sense que ningú l'utilitzi ni la vingui a buscar. I com pots veure no dona enlloc, així que ningú sap ben bé quina funció fa...
Per humanitat amb l'escala hem de trobar al propietari.
Espero que en facis disfusió al teu bloc.
Gràcies."

El correu no podia ser ni més intrigant ni més misteriós. Em va arribar d'una persona amb noms i cognoms, però desconeguda per a mi, encara que m'ha recordat, i no sé ben bé per què, una abogada que vaig descobrir fa un temps tot passejant per la virtualitat.
Fa una setmana que tinc la informació però fins avui no l'he donat a conèixer perquè em semblava que podia localitzar el lloc. M'ho volia fer tot sol, la veritat, i no ha pogut ser.
Amics, l'hem de trobar, i si la pobra escala encara és allà, hem de fer alguna cosa.
Una escala no és un simple troç de fusta o de metall. És quelcom més, i ens hem de mobilitzar, si més no, "per humanitat amb l'escala" com diu el correu... Dos mesos allà al mig del pas, com aquell que diu.
Hem de retornar-la al seu propietari, si és que s'ha perdut, o denunciar aquesta mala persona si és que l'ha abandonat. I, si és que està allà complint alguna tasca, se l'ha de cuidar, s'ha de senyalitzar bé el lloc i fer-ne el corresponent manteniment.
Si us plau, si algú em pot fer arribar alguna informació, li estarem, jo i les escales, eternament agraïts.
Espero les vostres noticies...
Publica un comentari a l'entrada