17.1.08

El llarg gener

El gener no té pas mes dies que cap altra mes (redundant). És quasi al revés, però dins d'un ordre. Vull dir que la primera setmana acostuma a tenir dos, tres o quatre dies festius. I la segona depèn de com vingui. Però es fa llarg, això sí que és veritat.
I professionalment (musicalment), com que estic en un moment d'un cert impasse, els dies es noten.
Voldria fer una petita pausa aquí, un impasse... M'he trobat amb què no existeix aquesta "paraula" al diccionari, m'he quedat, fins i tot, sense impasse.
I, provant en francès, perquè a mi m'agrada el francès, bé, el francès no, però sí, vull dir que... ja s'entén el que vull dir. En francès, deia, em remeten a cul-de-sac, però jo no tinc massa clar que en aquest moment estigui ni en un cul de sac, ni a la vora de cap cul... de sac.
Vaja, tot això era per dir que sí, que el gener es fa llarg, tant si vols com si no vols.
Tampoc era tan difícil!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mestre, queden 15 dies de res per canviar de mes! Febrer! I, què passarà al febrer? Eh? Eh? ;)

vilapou ha dit...

Srta. Tarambana, estic esperant el principi de mes amb candeletes. Segur que hi haurà un abans i un després. ;-)

Anònim ha dit...

Uix, doncs a mi m'està passant volant!!

Això si, a mi se'm farà llarg el febrer, ho sé del cert!

Un petonet!!

vilapou ha dit...

Clara, és que cada persona som un món i, al final, no te n'adones i pluff!! Cap d'Any.
Ara potser m'he passat, no?