29.12.07

Vigileu aquesta nit

La nit té la seva màgia, el seu encant, el seu misteri. Què ens amaga la nit, que no ens esperem?
Ara fa un any, exactament va ser la nit de demà a demà passat, encara que algun diari s'equivoqui, la nit ens va portar una juguesca i unes conseqüències, en forma d'escala malmesa.
En Pau va decidir pujar i baixar les escales de la catedral de Girona amb el seu cotxe. Va ser una decisió personal, voluntària, conscient...
El diari ens diu avui que el mes que ve començarà la reparació. Ha passat un any. Els 28.336 € en què es van peritar els danys ja van ser pagats, que en Pau sí que ho té això de no deixar deutes pendents.
Aquesta nit, per ser dissabte, i la de demà, hem d'estar pendents d'en Pau. Els que el coneixen el miraran de reüll i els que no, el tindrem present. Segur que li xiularan les orelles.
Encara que a mi, em preocupen més altres Paus-Pablitos-Pabletes que potser vulguin emular l'exemple en qualsevol escala del país.
Anava a fer una arenga més llarga i al final he pensat que potser no val la pena. Esperem que les obres deixin el monument com estava abans. Girona, la immortal, la dels quatre rius, la dels no sé quants ponts, la del barri vell, del call, la que m'enamora mereix un final d'any tranquil.