5.12.07

I ara els Reis

Fa uns dies la Srta. Tarambana em va deixar un comentari al blog que deia (sic) (obro un altre parèntesi per comentar que m'agrada molt més posar (sic) que ..."textualment", per exemple; ja tanco el parèntesi):
-"M'han arribat veus (de fora i no de dins meu, eh?) que afirmen que aquest any a la campanya de Nadal podrem gaudir de REIS MAGS enfilant escales! Crec que la campanya contra els pares noels grimpadors s'hauria d'ampliar i incloure-hi els REIS MAGS. Perquè, d'acord, són més "nostres" però queda "orrendo" igual!"
(I és que ella hi entén molt de reis i reiets. Fins i tot en té un de propietat pròpia i privada...)
Li vaig contestar que ja estava sobre la pista i que desseguida que els veiés enfilats en una escala començaria la meva feina de seguiment ("acoso y derribo").
Doncs ja hi som... Ja els he enxampat!
Ahir els vaig trobar en una botiga fent els seus exercicis de pre-escalfament, abans de començar el fort de la temporada. Com d'entrenament, vaja.
De tota manera, quan m'hi vaig acostar, em va semblar que portaven unes tùniques una mica estranyes, massa llargues. Com si amaguessin alguna cosa a sota, un altre vestit. No serien pas els mateixos Pares Noels que ja vam denunciar altres temporades (a la "sèrie" Nadal)?
De moment no us puc assegurar res. Els dependents d'aquella botiga, un amb cara de suec, l'altre de xinès i el tercer com de paquistanès, em van està vigilant molt de la vora.
Tranquils, jo seguiré investigant!