20.12.07

Preparant les festes

Ningú pot negar que cada any mira com cauen les festes de Nadal. El dia 24, el 25 i el 26 ja fan quasi mitja setmana, i la gràcia està en veure on queda el dissabte i el diumenge més propers.
Aquest any tenim divendres (darrer dia de feina), dissabte, diumenge, el 24, Nadal, Sant Esteve i ja tornem a ser dijous. Déu n'hi do!
Per tant, és qüestió d'administrar bé les forces, les físiques i les mentals. I les econòmiques, per què no dir-ho?
Que ens passa pel cap tot allò dels bons propòsits, les bones intencions, els bons desitjos, la pau espiritual, la consciència neta, el propòsit d'esmena (d'"enmienda"), el dolor dels pecats, l'autoimposició de la penitència, etcètera, està molt bé, però en el fons, en el fons en el fons, o no tant en el fons, el que fem és seguir el (la) corrent, les massificacions, la trivialitat, la facilitat, l'autocomplaença o, millor, l'autocontemplació...
És a dir, repetim el Nadal una vegada i una altra...
Seria bo, però, que intentéssim treure'n alguna cosa positiva, algun resultat. No fa falta que sigui res espectacular, però ja que aquests dies són així, son com són, a veure si els passem un xic més contents que la resta de l'any.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram mestre, aquestes noies de la foto semblen bembé vedettes! Viam si per l'escala ens hi apareixerà la Norma Duval aixecant la cama... Agradecidaaaaaaaaa y emocionadaaaaaaaa...

vilapou ha dit...

Zinc, unes senyoretes que es preparen per desitjar-nos unes Bones Festes.
La Norma Duval no havia fet alguna cosa vestida de "Mare Noel" ensenyant cuixa? O ho he somniat?