23.12.07

No m'ha tocat

Com la majoria dels mortals, encara que avui en trobarem milers i milers que negaran haver-ho fet mai, jo també jugo a la Loteria.
Soc de ciències i conec mínimament la teoria de les probabilitats i també soc ambiciós i, per tant, sé la manera de desbaratar qualsevol teoria racional. Jugar contra 85.000 és una quimera, encara que siguin 100 contra 85.000. Sempre hi perds. I si un any guanyes quatre duros, tranquil, que l'any que ve i l'altre i l'ltre hauràs retornat amb escreix tot allò que havies recuperat i que als dos dies igualment ja t'havies pulit.
Però en el meu cas la cosa encara fa una mica més de ràbia. On hauria d'haver comprat jo la loteria?
Quina localitat hauria de ser el meu punt natural de referència?
Doncs per què no hi vaig cada any? Per què no faig la meva pelegrinació particular, com aquell que se'n va a Sort, on, per càlcul de probabilitats, hi ha l'administració que ofereix les possibilitats mínimes de què et toqui res?
Aquest any a L'escala han repartit més de 3 milions d'euros, i jo, jo n'he recuperat 2, no milions, 2 euros.
A veure si l'any que ve...
Perquè no tindré ara la pretensió que "em toqui el Nen", frase incorrecte on n'hi hagi...
L'única sort d'ahir va ser veure una gran actuació de jazz amb Javier Juanco, Sandra Ortega, Lluís Escuadra, Dani Forcada, Toni Pujol i César Martínez.
Sant del dia: Sant Joan de Kety, que ja em diràs també...

3 comentaris:

La reusenca ha dit...

M'apunto a la peregrinació a l'Escala!
Bon Nadal, mestre!

Anònim ha dit...

Us guanyo, Vilapou: jo n'he recuperat 2 i mig!

No ens ha tocat, però seguim sent igual de rics que abans!

Molt bon Nadal, mestre!!

vilapou ha dit...

Reusenca, ves que no prepari per allà l'octubre una trobada-pelegrinació-concentració blocaire per anar-hi a comprar Loteria!
Zinc, 2 i mig! Quin dinar de Nadal que fareu!
Això sí, la nostra riquesa (la de dins) no ens la treu ningú.