11.12.07

Trobada de blocaires calellencs

Des que vaig entrar en aquest meravellós món dels blogs pateixo i gaudeixo al mateix temps d'una certa schizo de la meva phrenia o, dit d'una manera més entenedora, d'un cert desdoblament o desorganització de la meva personalitat primera.
Pot semblar molt estrany el que dic, però una persona que cada dia escriu amb un nom que no és el seu, que es relaciona amb altres amagant la seva personalitat real, que s'atreveix a "dir" certes coses només quan és "l'altre", segur que té alguna desorganització "allà a dalt".
Però així hi estic la mar de bé i puc assegurar que aquesta teràpia és efectiva de veritat per solucionar moltes coses internes...
El cas és que el dissabte he decidit complicar encara més la cosa i sortir de la meva doble (com a mínim) personalitat durant unes hores i m'he embolicat en la "1a. trobada de blocaires calellencs".
Conseqüències? Déu n'hi do!
Podré parlar amb altra gent de blogs i de blocs, de com els veuen, com els fan, què en pensen, com els valoren, dels comentaris, les qüestions tècniques i tàctiques, l'ètica i l'estètica, els estils, el sopar i, per què no? de futbol, de cinema, de música, de dones i d'homes.
Serà aquest dissabte dia 15, a Ca la Nuri, a l'hora de sopar.
Qui ho havia de dir, però a Calella, com a mínim hi podem trobar quasi una vintena de blocs: vilapou, Saül Gordillo , El tros , No em barrufa... , Estimo Catalunya!!! , Montserrat Candini , El blog d'un caminant , Jaume Puig , Carrasclet61, 08370, Mitjons desparellats , Barri de mar , Blog de l'Enric , Sergi Cardó , Raquel Xiberta: el meu racó , Parlem de tot una mica, Fòrum Ciutadà, Bloc d'Esquerra de Calella...
I quan acabem, buscarem una escala per poder fer la foto de grup (o millor, de grupet) i l'endemà, tothom al seu lloc (i a la seva personalitat) una altra vegada.
-------------------
Saül Gordillo: Sopar de blocaires de Calella, amb alcalde i cap de l'oposició
No em barrufa...1a trobada blocaire calellenca
El tros: 1a. trobada blocaire calellenca
Montserrat Candini: Trobada de blocaires calellencs

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I els seguidors blocaires?
Potser hauriem de fer una taula paral·lela de lectors, actius o no, de blocs? Imagino que pels blocaires és una satisfacció que les vostres reflexions tinguin una resposta i/o reacció manifestades a "afegir-hi un comentari". Heu de saber també que, a banda dels comentaris entrats que hi pogueu tenir, els vostres comentaris són motiu d'engrescades converses i tertúlies de carrer, café o sobretaules, entre familiars, amics, companys o conciutadans. Com a seguidora us demano que tingueu el detall d'un brindis per tots aquells que no hi serem però que serem els primers de conectar-nos a la xarxa per saber com us ha anat la trobada.
Felicitats per la iniciativa a Vilapou. De tota manera, tinc una mosca darrera l'orella, em pregunto si no és un pèl contradictori desemascarar-se d'aquesta manera?
Bon profit a tots/es!

vilapou ha dit...

Benvolguda Anònima, us he de dir que en el meu cas sí que és molt important el saber que existeixen lectors del blog (això de seguidors potser em ve una mica gros). Per tant podeu tenir per segur que els lectors i seguidors seran ben homenatjats aquest dissabte. Gràcies a tots!
Sí que podríeu fer una trobada de lectors/seguidors de blocs ;-)
En quant a aquesta "sortida de l'armari virtual", us he de dir que serà momentània(?). El tema dels blogs em té engrescat des de fa 2 anys i mig i ja tenia ganes de canviar impressions amb altres "malalts". I en aquest cas, amb gent més propera, millor fer-ho al voltant d'una taula.
Però el diumenge ja tornaré a ser el vilapou "anònim" de sempre.