2.11.07

Retorn a Vilapou (i IV)

Tots els viatges s'han d'acabar, tant els llargs com els curts. Les meves dues visites a Vilapou no ho han sigut massa de llargues, tampoc hi ha tant per visitar, només el realment just i necessari...
I la millor manera de preparar la tornada cap a casa és fent un bon àpat. L'any passat vaig aprofitar per anar a veure el timbaler del Bruch i aquest, com que no sabia bé què fer, vaig pensar en anar a conèixer algun lloc des d'on algú visités aquesta pàgina.
Per això vaig mirar el meu comptador de visites que té el detall de situar-ne l'origen. La veritat és que no el crec massa fiable, ja que mai endevina d'on soc jo mateix, però, si més no, m'agrada pensar que sí que ho fa amb els demés.
Un dia vaig veure que algú havia obert la pàgina des de Castellolí, que no queda massa lluny de Vilapou. Qui deu ser d'allà? En daixòs, en dellòs, o la dallonsis?
Doncs bé, que el poble paga prou la pena, i, a més, té un munt d'escales per retratar i contemplar. I per dinar, com que sóc de ciències i m'agraden els números, ho vaig tenir fàcil per triar el restaurant en aquesta pàgina. ;-)
I l'any que ve, si els déus ho volen farem el re-retorn a Vilapou. O potser ja estarem muntant l'Ateneu. Qui ho sap?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Però Vilapou és a Olesa, no?

Joder, no em fotis treballar tant! Si és a Castellolí, demà mateix hi passo. Si és Olesa, un dia d'aquests. En tot cas, és Perdedorès (podré guardar còpia de les claus de l'Ateneu :-)

vilapou ha dit...

Perdedor, que ja aneu bé. Això de Castellolí només va ser per anar a dinar per la zona.