15.11.07

Quina fred carda!

Vosaltres cardeu?
Perdó, em sembla que no començo pas bé. Tornem-hi.
Feu servir expressions amb el verb cardar com a sinònim de fer?
Ara he quedat molt millor, més ... diplomàtic.
El cas és que al meu poble (perdó, ciutat) es carda, cosa que no passa a tot arreu. Hi ha llocs on es carda i llocs on no es carda, així de clar. Per exemple, a Olot, ni en parlem, qui no carda a Olot* no carda enlloc.
Peró ja anava per un altre vessant del cardar. Em volia referir a l'us indiscriminat d'aquest verb en tota mena de frases gens sospitoses d'obscenitat. I d'entre totes elles, la que avui em ve primer al cap és aquesta:
-Carda un fred que talla el forro dels ous!
Torno a demanar perdó, perquè em sembla que no estic massa fi.
Per cert, carda un fred o una fred?
Només de mirar aquest escenari tan estiuenc encara me'n ve més...
-------
(*) De la llista, és la frase nº 15.
Publica un comentari a l'entrada