7.11.07

Gràcies per la pedra

Darrerament no em puc pas queixar. Em refereixo al tema de les escales, en aquest moment. No em puc queixar perquè diversos amics i coneguts m'han fet arribar una bona quantitat de fotos. Del nord, del centre, del sud, d'oceà enllà..., ves si n'hi arriba a haver d'escales per tot arreu!
I el que tinc ara és molta pedra, molta escala de pedra. Realment tinc més pedra que paraules.
Per exemple aquesta imatge d'avui. La trobo molt original, especial. Pensava reservar-la per un dia que ho fos d'especial. Però quin? Quin tema cridarà aquesta escala?
I si la miro ara, tampoc sé a què em puc referir que sigui excepcional.
Però, per una altra banda, no em puc estar d'ensenyar-la, l'escala.
Aquí la teniu. És pedra, pedra. Sense enganys.
Li faig un homenatge avui a la pedra.