22.1.21

Diari d'un 2n suplent pel 14F. Inici de càntic...

 Inici de càntic...

- Digui?

- Ets en Josep? Et truco de l’Ajuntament per comunicar-te que t’ha tocat ser 2n suplent a les eleccions del 14 de febrer.

- ..... Doncs… quina alegria….

- És que pel tema de la Covid no portem les notificacions a casa. Hauries de passar per l’Ajuntament a buscar-la. Demà de 10 a 2 i de 4 a 8 hi serem.


No podia començar el tema i acabar el divendres amb més poca gràcia: no només m’ha tocat la tómbola de ser nominat a “taula” sinó que he de sortir el dissabte (darrerament surto poquíssim els dies que no vaig a treballar) per anar a l’Ajuntament a recollir la meva notificació, suposo que signar-la davant meu, donar-me per notificat i tornar cap a casa amb més mal rollo que quan he sortit.


Portava dies que ho veia venir. Seràs taula, ja ho veuràs! I m’ha tocat de 2n suplent (de no sé què, perquè tampoc ho he preguntat), en unes eleccions en què ser segon suplent té tan poques garanties de no arribar a la titularitat . 


Abans que el meu cap comenci a donar-hi voltes ja he vist comentaris sobre el tema en algun grup de Whats i en el Twitter. Tothom ho té clar. I sobretot, els que no han sigut avisats: jo no hi aniria, no hi ha dret, us haurieu d’unir i prendre una determinació conjunta. Marededéusenyor! Sembla que la multa es cotitza en aquests moments a 4.000€ i tothom opina amb la butxaca dels altres. Tot un despropòsit.


I el sinyor Illa què hi deu dir? Ara que li han cuinat una enquesta al seu gust no deu tocar de peus a terra pels passadissos del ministeri en levitació constant. El que deia, un despropòsit.


Però la veritat és que pocs se’n salven d’aquesta absurditat i d’aquest jugar amb la salut (i la vida) de tanta gent.


Demà aniré a buscar la notificació i a veure què m’expliquen. Seguim en contacte, benvolgut diari.