23.1.21

Diari d'un 2n suplent pel 14F. Notificat

Notificat

Rebut, assimilat, interioritzat, adormit i despertat. Avui dissabte tocarà la notificació. Ja és ben original que l’administració només et pugui trucar i que siguis tu qui ha d’anar a buscar la notificació. Però és època de coronavirus; això ho salva tot….

I per cert, si no existeix un “llistín” de mòbils, com s’ho han fet per localitzar a tots els nominats, si avui dia quasi ningú té fixe? El meu cas no té mèrit perquè el número del meu mòbil el té tothom, Ajuntament inclòs, però hi ha gent a qui jo no sabria com arribar-hi. Quina tàctica fan servir? Quins llistats? Al padró hi surt el mòbil? Un investigador privat? Algun Colombo local?, Algun Iroside, Banacek, McCloud? Kojak? Estic ben intrigat. O és la tècnica del “xivatasso”? Tenir amics i parents perquè cantin el teu mòbil a la primera que l’Ajuntament els ho pregunta… Ja et dic jo.

Al que anàvem. El matí ha començat despertant-me amb uns tertulians a la ràdio que només trobaven pegues a la seguretat sanitària del 14F. Ai si us sent lo sinyor Illa! A galeres anireu! Mira que queixar-se de tot, de les epis, fins i tot de l’hora dels malalts, confinats i similars. Si estaran ben contents d’haver pogut sortir de casa, posar-se en una filera, parlar entre ells, intercanviar les experiències, les febres, algun aerosol, i, sobretot, no fer cas al metge que els ha prohibit sortir de casa en 3 setmanes! Pel seu bé, diu el metge. I ell què sabrà! Oi, sinyor Illa?

Després esmorzar, dutxa, roba neta i cap a l’Ajuntament. M’han fet passar, he rebut la notificació, he signat conforme l’he rebut i m’he emportat un QR de regal! Per poder-me descarregar, m’han dit, el manual d’instruccions “de fer de taula” i estudiar-me’l, no fos cas que el sr. president de la meva taula i el primer reserva presentin les al·legacions que els semblin oportunes. Xapó per ells si ho fan, ja sigui per necessitat o per pilleria, tant se val ja.

Alguna reunió, trobada o explicació del funcionament de “la cosa”? Sembla que aquest any "la cosa" no dóna per tals dispendis. Coses del coronavirus, és clar.

Ah, i a l’hora de dinar sento que en Sánchez reclama votar el 14F per acabar ja amb un "cicle estèril" a Catalunya. I jo preocupat per la nostra salut global, quines coses.

Demà seguim, benvolgut diari. Nanit!