29.1.21

Diari d'un 2n suplent pel 14F. Allegatio feta est

 Allegatio feta est

Amb aquestes paraules que no tenen cap sentit però que ja insinuen de què va la cosa, et comunico, benvolgut diari, que a les 2h 37min d'avui divendres he enviat el meu escrit d'al·legacions al nomenament de membre (amb perdó) d'una mesa electoral el proper 14 de febrer. I ho fet per correu electrònic, d'aquí l'horari de la presentació, perquè així ho permet la Junta Electoral de Zona d'Arenys de Mar.

Per cert, heu vist les imatges de Sabadell amb la cua de gent al carrer, que hi portava hores, per

presentar el seu escrit d'al·legacions? És que no tenen vergonya els que ho han organitzat d'aquesta manera? Quanta estona es necessita per acceptar un document ja escrit? O quina mena d'identificació se'ls feia? Un examen físic? Un reconeixement mèdic? Quants despropòsits déu meu! O sinyor Illa meu, que ve a ser el mateix.....

Hi havia estat donant moltes voltes a això de presentar al·legacions perquè, encara que tinc raons i motivacions suficients, al meu entendre, accepto el meu compromís social (o la meva mala sort) i si m'ha tocat, m'ha tocat. Però al final, veient tota aquesta munió de despropòsits m'he decidit a preparar-ho. He fet les meves explicacions, aportat la documentació que puc tenir a mà, i ho he enviat. Alea jacta est! per seguir amb els "latinajos".

I si el sr. Jutge considera que estic fort com un roure i que ja m'ho trobaré? Doncs paciència. I renecs, molts renecs. De moment continuo siguent 2n suplent, però això en aquest cas no vol dir gaire al meu favor. Seguiré informant acuradament.

I per acabar. Trobo força penosos tots aquests polítics/es que com que ja ha començat la campanya electoral, ara defensen a ulls clucs la seguretat sanitària als col·legis electorals. Fan força pena quan, a més, fa pocs dies despotricaven del TSJ C perquè s'estava carregant un decret del govern. Però ja som a la campanya! Go, go, go!