28.1.21

Diari d'un 2n suplent pel 14F. Proves d'antígens

 Proves d'antígens

Llegia avui les novetats sobre els "màrtirs del 14F". Fent un resum ràpid diré que no seran vacunats, entre d'altres coses, perquè no hi ha prou vacunes per a tant membre "sueltu". Això és un bon argument. Només faltaria ara que es quedés algun alcalde o algun bisbe sense poder-se vacunar.... Ah no, que a Catalunya això no passa.

Per cert, què us sembla allò de fer servir els termes vaccí i vaccinar? Segur que és la forma més culta de dir-ho, no ho dubto, però a mi em fa venir al cap alguna paraula més ordinària, no sé. Vaccinar, miccionar, vaccí, micció.... potser és una apreciació cacofònica.

Tornant al tema. De vacuna res, en tot cas, un test d'antígens dos o tres dies abans (que ja em diràs si és massa útil) i que no serà obligatori. Més despropòsits. Ah sí, una epi de regal per posart-te a l'hora que vinguin els contagiats. Pobra gent, quin mal efecte. Els faran anar a les set del vespre, assenyalats, apartats, retratats per tota la premsa local, i rebuts per uns senyors embolicats en unes bosses de basura i ulleres d'anar a sotaigua que els faran patir més que no pas als pobres malalts. Per si algú dubta de posar-se l'epi (i blas) pel cap o pels peus, es destinarà un/a especialista de darrera hora que els farà un curset accelerat en uns minuts.

I una mascareta FFP2, potser uns guants i unes piruletes per quan s'avorreixin. Això ja no ho salva ningú, ni lo sinyor Illa.

Jo ja m'he decidit a jugar la carta de l'al·legació, i que decideixin el que vulguin. Motius en tinc, raons i elements tipificats al manual, també. Veurem. Al·lega, que alguna cosa queda!