4.7.09

(In)congruències polítiques

La setmana passada llegia, i no en pocs llocs, que ens havíem de rebel·lar davant determinat president d'un país sudamericà, perquè intentava fer un referèndum per perpetuar-se en el poder polític. I tot això en nom de la salut i la higiene democràtiques.
Ara llegeixo, en els mateixos llocs i en més, que ens hem de rebel·lar davant determinat grup de militars que han pres el govern a aquell president sudamèrica que intentava... bla bla bla..., perquè la sobirania és del poble i aquell president té tots els drets a manar el seu país. (O potser era menar el seu país... a l'abisme). I tot això en nom de la salut i la higiene democràtiques.
Una altra (in)congruència, aquesta més propera, més casolana i molt més insignificant. Fa un parell de setmanes hi va haver una votació en el Parlament d'un determinat Estat. Entre tots els vots em vaig fixar que els diputats dels partits representants d'un govern autonòmic tripartit d'aquell Estat van votar de les tres maneres possibles: els d'un partit a favor, els del segon en contra i els del tercer es van abstenir. D'això se'n diu estabilitat...