20.7.09

Mitja vida

Intentar posar mesura a termes com la vida és una de les coses amb menys sentit que hi pot haver.
Quants anys dura una vida?
Cada persona veu com el temps li passa pel davant a una velocitat diferent que a un altre. Fer plans en aquest món és estar jugant sempre amb l'atzar i els designis. No val la pena.
Jo, pensant en quan anava a col·legi, que són coses que es van fent quan s'arriba a certes edats, recordo que havia estudiat allò de les bases, base deu, base set, base dos... (Servia per alguna cosa?)
A mi me'n van agradar dues: base deu i base dos. La primera perquè és la que estem acostumats a fer servir i tot està relacionat amb els números rodons, 10, 100, 1000..., no com ara, que sembla que pensem en base 6: 12€, 60, 120.000... La base 2 potser també m'agradava perquè només hi havíen zeros i uns, ves a saber...
I quina relació té la vida, la meva vida, amb la base 10, amb els zeros o amb els uns? Doncs no ho sé, però sempre hi penso i hi dono voltes.
I sobretot avui. Avui és 20 de juliol, i tal dia com aquest van néixer, per exemple, Carlos Santana, Natalie Wood, Giselle Bündchen o Mahmut II. I un 20 de juliol van morir Federico Chueca, Guillermo Marconi, Bruce Lee i Antonio Gades. I un 20 de juliol, també, va ser assassinat Pancho Villa, un Zeppelin va fer el seu primer vol i l'home va trepitjar la lluna.
Quin dia més guai és el 20 de julio, no?

8 comentaris:

Xavi ha dit...

Felicitats i que aquest 20 de juliol sigui molt guai.
D'un que fa molt temps que et llegeix i que comptades vegades diu res.

Carme ha dit...

Com bé dius, els números rodons ens són especials i de segur que d'aquest aniversari rodó te n'enduràs un record, no sé si especial, però diferent segur que sí ;-)

Unknown ha dit...

Dedueixo que fa anys. Moltes felicitats!

Puji ha dit...

Per molts anys!!

salsa romesco ha dit...

Per molts anys.
Si ho haguéssim sabut, el divendres podiem haver brindat a la teva salut.

vilapou ha dit...

Gràcies Xavi, ha sigut un dia molt maco.
Carme, puc assegurar que ha sigut un aniversari rodó, rodó!
Tirai, bona deducció i moltes gràcies
Puji, gràcies company
Ei romesco, la reunió ja va ser com un bon regal, gràcies.

Zincpiritione ha dit...

Mestre!!!!!! De part d'un servidor i senyora (no, aviam, no és que un servidor sigui una femella, sinó que em vinc a referir que a part d'un servidor que sóc jo, aixòs que escric també ho escric en nom de la meva senyora, vaja, que m'he embolicat, i ara no sé com sortir-ne, o sigui que val més que tanqui el parèntesi i segueixi amb normalitat, com si res no hagués passat...) moltes felicitats!!!!!!

vilapou ha dit...

Benvolgut Zinc, i senyora és clar, puc dir gràcies i prou? És que us voldria dir, a la senyora, la vostra, és clar, també, moltes coses, però no sé què més dir.
Vull dir que gràcies, de veritat.