4.12.08

La crisi i els mitjons

-Escolta, tu la notes, la crisi?
-Home, a casa tots dos tenim feina però, és clar, mai se sap, i ara ens hi mirem una mica a l'hora de gastar.
-Et compraràs un cotxe nou?
-Ara? No, ni pensaments.
-És clar. Jo tampoc, eh? Saps que encara no he trobat ningú que s'hagi canviat el cotxe aquest any, ni tingui intencions de fer-ho?
-No m'estranya que el sector estigui en crisi...
-Crisi, tu ho has dit. Es veu que el govern pensa deixar-hi una milionada en ajuts. Són molts llocs de treball... I les empreses relacionades... És molt fort.
-I en la roba, faràs reducció de despeses?
-Home, sí i no, perquè veuràs, no cal canviar la imatge, no? Potser algun cap de setmana no sortirem tant... les copes a casa amb els amics... no ho sé.
-I una pregunta indiscreta. En la roba interior o en els mitjons, per exemple, què faràs?
-Mira, veus? Aquí sí que he canviat. Ara els "amortitzo" més els mitjons. Abans els llençava quan estaven una mica gastats però ara res, tu, que al final ningú et veu el que hi ha dins les sabates. I aquelles fantasies, i aquelles ratlles de "coloraines" que feien joc amb tot el conjunt... doncs... he trobat uns "xinos" que per 6 euros, una bossa plena. Ja et diré on els compro.
-Sí, és clar, però i els de les fàbriques d'aquí?
-No ens enganyem, tu, el tèxtil és un sector patidor de mena i, a més, quantes n'han tancat de fàbriques de mitjons? Un futimé! I.. ha passat res? És que aquests "xinos" fan unes "passades"...
-Allò que em deies dels cotxes... Es veu que, de fet, lograran que no els acomiadin, que sigui una cosa temporal... I aquestes pancartes? A veure?
-Sí, foten a parir a un que tenia una fàbrica de mitjons, precisament. No sé quants han anat al carrer... Però sí, la Nissan i la Seat sembla que s'ho estan treballant bé amb el govern...
-És que ningú compra cotxes! Que fort!
-I tu te'l pensaves canviar?
-Jo? No. El que tenia abans va durar 9 anys i aquest ha de superar el récord...
.... ... ....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti! Quan he vist mitjons em pensava que parlaries de la intrèpida Aguirre.

vilapou ha dit...

Amic garrofaire, veient "allò", el sector del mitjó no tè futur....