22.7.08

Reparen les escales de la Catedral

19 mesos, gairebé 19 mesos han hagut d'esperar les escales de la Catedral de Girona per començar a veure'n la restauració dels seus esglaons. Recordem que a finals de desembre de 2006, en Pau amb el seu 4x4 va fer una petita excursió amunt i avall de les escales de la Catedral.
Jo ja suposo que ha sigut difícil posar d'acord la part "legislativa", és a dir el jove advocat i el seu prestigiós lletrat, amb la part religiosa, el capítol de la Catedral, els representants de l'Ajuntament i de Patrimoni, els proveïdors de la pedra singular i, per què no, els jubilats que han d'anar fent el seguiment de l'obra, sí, segur que ho ha sigut de difícil, però 19 mesos quan els 29.000€ que ha costat la brometa ja van ser garantits des del primer moment, em semblen molts mesos.
I és ara el millor moment? Doncs... no, em sembla que no. Ni per als pobres operaris que patiran aquest sol d'estiu, ni per als turistes que visitaran la mateixa Catedral, ni per a aquells jubilats, veritables controladors de l'obra. Però, vaja, les coses de Palau i l'Església sempre van com van...
Bé, jo deixo aquí la informació que parla del tema i abans d'un mes espero poder aportar alguna imatge aconseguida en directe al mateix lloc dels fets.
*Recull d'aquest blog sobre les escales de la Catedral de Girona