10.7.08

Festa Major, Premià i Laporta a pèl

A mig matí la C. (amb C de Carme, és clar) m'ha enviat aquesta escala des de Premià amb el títol de "Festa Major a Premià".
I és que estem en temps de Festes Majors; som a l'agost. I a Premià ho estan aquests dies amb un programa realment imponent.
I tot això m'ha fet venir al cap la figura del Sr. Laporta, cosa no massa original aquesta setmana, la veritat.
Per una part resulta que després de la moció de censura se'm fa estrany repassar aquest video que deixo a baix. Tantes "personalitats" de primera línea apostant per Laporta no sembla que li donessin aquell copet que li feia falta. O sí, perquè potser sense el seu concurs la moció hauria guanyat (i hem de recordar que la moció va perdre, que les bases dels concursos estan per ser llegides...).
Jo no soc massa laportista, la veritat, encara que això de la moció de censura no m'ha semblat la resposta del culé emprenyat, si no la resposta d'aquells que el que volen és el quítatetupaponermeyo. I si no, temps al temps, quan anem veient els futurs "directius" de les candidatures...
I per què el Sr. Laporta m'ha vingut al cap? Doncs perquè l'altre dia va dir que si no perdia la moció de censura aniria precisament a Premià a la "Cursa a pèl" que se celebrarà el proper divendres dia 11.
I anirà?
No ho sé... també depèn, és clar, de si encara és president... Però això d'anar amb les "vergonyes" a l'aire... no sé si és el millor moment... Ho dic per això de la vergonya... Endavant vídeo...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aix, però no ha de ser gens còmode córrer despullat, fer qualsevol altra cosa em sembla estupendo, però córrer implica saltar... jo no sé si és incòmode que et rebotin les vergonyes (és a dir, la tita i companyia) però és molt emprenyador que et rebotin els pits!

vilapou ha dit...

Srta. Romaní, sense entrar en detalls, li diré que els moviments "bruscos", no són massa agradables, i els "copets", tampoc...