9.4.08

Nous habitatges

Ahir vaig sortir a sopar una mica (per què se'n diu una mica?), res, una pizza i un geladet. Quan vaig arribar a casa feien el programa de la Terribas que tenia muntada una mena de tertúlia sobre l'habitatge.
No ho vaig veure ni cinc minuts, ni quatre, ni tres, només el temps de programar el dvd (el cor, cosa sèria), però ja en vaig tenir prou. Parlo doncs sense coneixement de causa, però les frases que vaig caçar al vol eren tan repetitives i "sensesentit" que no valia la pena perdre-hi un minut més.
Dels tertulians només vaig fixar-me amb aquell senyor tan poderós que va fer el ridícul a Can Barça i que és dels que remena el bacallà a ca nostra en això de l'habitatge i la construcció...
Ja queda clar que no entraré en el tema, per complex, ni en el programa, perquè no el vaig veure, però sí que voldria dir que cada vegada que veig 4 o 5 persones assegudes parlant dels problemes de l'habitatge tinc la impressió que se n'estan enfotent de mi.