29.4.08

Aparcaments i obres

El tema, en principi, no sembla massa complicat. Quan es fan unes obres s'acostuma a ocupar un espai al davant com a zona de càrrega i descàrrega pels camions de material, runa, maquinària, etc. En el cas que aquest espai sigui d'aparcament (com succeeix normalment), les places corresponents queden anul·lades durant el temps que dura l'obra o, millor dit, durant el temps que s'ha reservat i pagat aquesta ocupació de via pública.
Però ara bé, és lícit, o cívic, o cívico-moral, o ètico-cívic, o sostenible, o aguantable, que aquestes places estiguin inhabilitades durant les setmanes que l'obra està parada?
Si hi ha una manca real de lloc d'aparcament públic, és lògic que el cap de setmana hi hagi uns senyals llençats allà a terra indicant que no es pot aparcar per obres fins el mes de setembre?
El fet d'haver pagat un tant per dia o per mes, dóna dret tant al que paga com al que cobra a desentendre's dels problemes dels veïns?
Quina lògica segueix la policia per sancionar l'aparcament en aquests espais?
El carrer és de tots, dels que paguen o dels que cobren?
No hauria de revertir aquest "dineral" en el millor servei a la ciutadania en general i no en particular?
Si us plau, si algú té una idea al respecte, li prego la faci arribar a aquest blog o a l'autoritat competent.
Gràcies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

saps què? diria que aquestes escales que tens a la capçalera del bloc (les que diuen "no es pot seure a les escales") les conec; o almenys en conec unes que s'hi assemblen molt, estan a una escola, on he anat a votar les dues últimes vegades, just a sobre de l'estació de sants.

vilapou ha dit...

Ho veu Srta. Romaní, com val la pena anar a votar?
El que me la va enviar em va dir que era de Sants, bona vista...

Puji ha dit...

Jo idees, idees, poques, però això em fot d'una mala llet tremenda!