6.3.08

Vigileu a qui voteu

Encara que aquest diumenge les votacions siguin per al Congrés i el Senat espanyols, i que a cada poble hi pot manar un de diferent, i que tothom arriba on arriba, i que qui pot fer lleis les fa i els demés a complir-les, i que "cada uno baja las escaleras como quiere", i que al meu poble jo deixo passar per on em sembla i com em sembla, i tots els is que vulgueu, vigileu, vigileu si us plau a qui voteu aquest diumenge.
Que després passa el que passa i comencen a sortir els "jo em pensava...", "això no és el que deien...", "si ho arribo a saber...", "tan bona gent que semblaven...", "és que no en ténen ni idea...", "me l'han fotut pel...", etc., etc.
Que es comença tenint una mica de poder i s'acaba restringint l'accés de vehicles per les escales. I, a sobre, amb horaris de dilluns a divendres, de dissabte i... i el diumenge? El diumenge, campi qui pugui.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Típic post per quan em pregunten per què el Vilapou és el mestre. No cal explicar-ho més.

(Espero que això de "vigileu a qui voteu" ho llegeixi, sobretot, el Karbeis, jajaja!)

Anònim ha dit...

Jo aquests díes estic pensant amb el meu vot in-útil, precisament per totes aquestes "succjeccions": em pensava, si ho arribo a saber...". El meu vot in-útil no decidirà però que carai és el meu vot i està raonat. Algú dóna més?.

vilapou ha dit...

Perdedor, glups...em poso vermell...glups.
Jordi, per a mi el que és important és que estigui raonat. Això sí que val!

Karbeis ha dit...

Mestre, veig que ha canviat l'escala de la capçalera. Imagino que quan va llegir això, va córrer a seure-hi! Vostè hauria de tenir una càtedra en escales. És tota una institució en el tema. Fixi's que em sap greu fins i tot el fet de pensar que algú s'ha atrevit a escriure això en una escala, sense consultar-li-ho a vostè abans.

I Perdi, cabró, t'he sentit! Si et sembla ho deixem en taules: tu no votes encobertament al PSOE (és a dir: ERC) i jo no voto al calvo pseudo-feixista. Optem pel PRC? Total, tampoc són les "nostres" eleccions. Millor enviar a batallar algú que tingui les idees ben clares.

vilapou ha dit...

Karbeis, l'altre dia en jcr (un dia li dedicaré un post) em va enviar aquesta foto i crec que es mereix un lloc "principal".
I gràcies pels compliments.