6.3.08

Vigileu a qui voteu

Encara que aquest diumenge les votacions siguin per al Congrés i el Senat espanyols, i que a cada poble hi pot manar un de diferent, i que tothom arriba on arriba, i que qui pot fer lleis les fa i els demés a complir-les, i que "cada uno baja las escaleras como quiere", i que al meu poble jo deixo passar per on em sembla i com em sembla, i tots els is que vulgueu, vigileu, vigileu si us plau a qui voteu aquest diumenge.
Que després passa el que passa i comencen a sortir els "jo em pensava...", "això no és el que deien...", "si ho arribo a saber...", "tan bona gent que semblaven...", "és que no en ténen ni idea...", "me l'han fotut pel...", etc., etc.
Que es comença tenint una mica de poder i s'acaba restringint l'accés de vehicles per les escales. I, a sobre, amb horaris de dilluns a divendres, de dissabte i... i el diumenge? El diumenge, campi qui pugui.
Publica un comentari a l'entrada