2.3.08

Frases de campanya: Zp

Als informatius de televisió fan uns resums dels actes de campanya dels que ells mateixos ja avisen per endavant que no se'n fan responsables del contingut. És una mena d'incongruència o de paradigma de la informació: l'informador informa però no se'n fa responsable d'allò que informa...
Suposo que deu ser una conseqüència lògica del sistema mateix. Per això les grans batalles dels repartiments de poder i de carteres estan centrades en saber qui "controlarà" la llibertat... d'informació.
I seguint aquest mètode són els mateixos partits els que verifiquen els talls pronunciats pels seus líders que sortiran en les nostres pantalles.
Avui mateix algun aixorit ha triat un tros d'un míting del Sr. Zapatero on, mentres es referia a les mentides del Sr. Rajoy, deixava anar una frase lapidària:
No se puede engañar a todos al mismo tiempo
Home, m'agrada aquesta sinceritat. Ja era hora! Jo reivindico el meu espai i el meu temps en els que ser enganyat. Vull exclusivitat en l'engany, ja vingui dels uns o dels altres.
I com a escala dedicada els deixo, tant al Sr. Zp com al Sr. Rj, aquesta que sembla inofensiva però enganya. Després del derrer esglaó... no hi ha res. Bé, sí, el buit, un gran forat, una bona patacada, però això només ho sé jo. Pugin pugin...

2 comentaris:

Karbeis ha dit...

M'ha vingut al cap una foto que corre per Internet de fot uns 20 o 25 anys (pel capbaix): hi apareixen el mític Julio Alberto i el no menys mític Diego Armando Maradona -sense panxa- abraçats i lluint un parell de samarretes on s'hi llegeix: "DROGAS NO!".

Imaginant-me al ZP pronunciant aquesta frase, aquest tipus de cosa és el que em vé al cap. Ves què hi vols fer.

vilapou ha dit...

Karbeis, quina (mala) imaginació que teniu, punyetero...