10.3.08

El primer gest d'en Zapatero?

La tarda d'ahir es va complicar per moments. Una "urgència musical" de darrera hora va fer que tot quedés més apretat del que havia planificat. I així, vaig arribar corrent a casa, mullant-me, amb ganes d'anar a veure el meu pluviòmetre i començar la maraton informativa.
Al cap d'uns instants estava mirant al mateix temps: les motos, els avanços dels resultats de les eleccions, el Barça i la televisió local del meu poble (perdó, ciutat). I en mig d'això, feia viatges a l'ordinador que està al pis de baix per recollir opinions de diaris, twitter i blogs... Una bogeria. Evidentment vaig quedar-me sense veure dos dels tres gols, la cara de la dona d'en Rajoy, els adelantaments del Lorenzo, la "distància" entre la Mayol i en Saura, la tonteria de la Díez, els resultats del Senat... Bé, ho vaig veure tot, però a destemps.
Però avui ja ha començat una nova època. El país té una perspectiva totalment diferent a la de fa 48 hores. El president del Govern espanyol ha d'obrir nous horitzons: els números canten. Ja ho deixava clar en Duran: aquí estem i qui vulgui alguna cosa ja pot començar a fer punta al "llàpit".
Jo, si una cosa he tingut clara de sempre és que la política és plena de simbologies, de discrecions (i d'indiscrecions), de negociacions encobertes, d'intermediaris desconeguts, etc. I dic això perquè aquest matí m'he quedat una mica sobtat quen he rebut els següent SMS:
"Se ha ordenado el pago de su devolución del Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas del ejercicio 2005"
Precisament avui? (He d'aclarir que fa uns 9-10 mesos vaig fer una reclamació sobre l'esmentada Renda)
Precisament avui a les 8.00 hores, deia, s'ha desbloquejat la caixa dels pagaments? O és aquest el primer gest del Sr. Zapatero cap a Catalunya? O millor cap a CiU? És un senyal encobert per iniciar alguna negociació?
He d'entendre que m'he convertit en un interlocutor entre ZP i DiLL, amb la meva Renda (la meva butxaca) com a garantia?
Algú sap algun telèfon directe d'alguna personalitat?
Un servidor només té un humil blog farcit d'escales i bones intencions, però si algú considera que puc aportar alguna cosa més que això a l'estabilitat d'aquest país i del del costat, no em penso pas espantar.
Sr. Zapatero, Sra. Chacón (els Srs. Blanco i Zaragoza no, que fan por), si volen discreció, han trobat la persona indicada.
Sr. Duran, Sr. Mas, Sr. Madí (clac! cop de talons), President Pujol, pel país, a la seva disposició.
-----------------------
Per si fes falta, jo ja hi poso aquesta escala, unes cadires, un sofà, més cadires.... el que faci falta, vaja. Que no sigui dit!

5 comentaris:

vilapou ha dit...

Ah, el pluviòmetre bé, 12 litres!

vilapou ha dit...

Segon gest d'en Zp: Ja he cobrat!
Això deu voler dir que la dimissió d'en Puigcercós ha sigut positiva.
Duran, endavant!!!

... ha dit...

Hola vilapou!!!
Gràcies per la visita al meu bloc. Doncs ja veus que em vaig dedicar jo el dia de les eleccions, a fer un bloc nou, com diuen els d'Ikea a redecorar la meva vida.
A veure com van pintant les coses. Jo ni ho escolto, ara mateix em fica nerviosa.
Ens veiem!!!!!

Karbeis ha dit...

Mestre, ha trocat ja a can CiU per dir-ho? Ves que ni sigui el gesto, ara esperin la resposta, i per culpa de la seva excessiva discreció se'n vagi tot en Orris i ens trobem en Bono presidint el congreso de los diputados...

vilapou ha dit...

Nits, encantat de tornar-la a veure per aquests mons.
Karbeis, he fet senyals de fum i tot. A veure si ho han entès...