31.12.05

S'acaba l'any

Doncs s'acaba el 2005, com aquell qui res. I demà serà un altre dia d'un altre any, també com aquell qui no fa la cosa. Suposo que tocaria fer resum de l'any, repàs, balanç i totes aquelles coses. Que cadascú faci el seu "examen de consciència" que ja som prou grandets (o no). Jo he de fer referència al blog, bloc, dip, bitàcola, diari, pàgina o què sé jo. Només diré que, qui ho havia de dir? Són 5 mesos 5, i pel meu gust, ben "lidiats". Deixo com a mostra la primera escala que vaig publicar, que em sembla molt representativa, i una de darrera hora, una mica nocturna, però ja preparada pel seu treball (una mica dreta, estreta, falcada, sense barana,...).
Si ho voleu, i no només perquè avui sigui fi d'exercici fiscal, podeu mirar els petits àlbums, o anar fent algun tomb de tant en tant pels "arxius mensuals".

Bé, que acabeu bé l'any, i comenceu el 2006 tan bé com pugueu, amb alegria, gresca i "moderació".