17.12.05

Necessitaran escales "ells"?

I ara que hi penso, i com que ahir comentava allò dels P. Noëls aquests que estan penjats dels balcons amb una escaleta de no res, quan arribin els Reis (sempre en majúscules), necessitaran escales?, o millor dit, necessitaran escenaris? Ai, que m'ho veig a venir! Tant de temps fent comentaris sobre els músics i el seu "puja i baixa", i ara arriben moments importants, transcendentals, i el més calent és a l'aigüera. Arriba el dia que els Reis i la seva cohort començarà a treballar a "destajo". Però està clar que, primer, hi ha uns moments en els que reparteixen uns regals com d'aperitiu, per anar fent boca. I també que recullen les cartes. I tot això sempre és a una certa alçada del terra, que s'hi arriba després d'una inacabable cua que va a parar a una escala!
Ho tindran en compte les autoritats pertinents, els organitzadors dels actes? He de fer alguna cosa. Ajudeu-me! Organitzem-nos! Tothom queda encarregat d'avisar als del seu poble! Ai, que no sé si hi som a temps!
I sobretot, vigileu el nivell, com a la fotografia, i si heu de fer servir unes falques, endavant! La seguretat és primordial!