16.12.05

Que arribin les vacances!

Això és com una regressió a l'infantesa. Vull unes vacances d'aquelles de tres setmanes. Que agafin d'avui fins passat Reis (amb majúscula, que per això de les festes no cal entrar amb disquisicions filosòfiques).

Powered by Castpost
Però ara ja no hi podem fer res. Com a mínim depenem de les decisions del "Comitè d'Empresa" (també amb majúscules que mai se sap) i de la Patronal (idem). Bé tot és un embolic.
Jo només vull dir que s'acosta el Nadal (en singular) i que vaig mirant amunt els balcons i frueixo de la quantitat de metres de bombetes que envolten les baranes, i de tots aquests Pares Noëls (més majúscules) que pugen per unes escaletes... I al final hem anat a parar a les escales. I això que quan he començat a escriure veia que aparcava un dia més el tema "estrella" del bloc (blog). No me'n puc escapar. Voleu dir que són prou segures aquestes escaletes que fan servir els P.N's? Ja sé que ells ténen uns poders i uns encanteris que no tenim els demés (si més no jo no els tinc i per això vaig caure).
Podríem arribar a un acord: ells em donen una mica del seu poder i jo els dono uns consells en el tema aquest de la seguretat laboral.