19.12.05

El dia de Nadal, banya't (tu)

M'ha arribat una informació una mica "peculiar". A Calella (Maresme), hi una colla de gent que el dia de Nadal al migdia no ténen res millor a fer que anar a la platja i fer-se una remulladeta. Aquesta serà la novena edició, encara que el principal instigador ja portava uns anys banyant-se tot solet. Deixo la informació i un enllaç a mà dreta per a qui li interessi. Així obro un apartat per si coneixeu "actes o activitats" originals per aquests Nadals (ho poso en plural no com una traducció literal, sino perquè és una manera de dir aquestes festes que em cau simpàtica). Jo, què voleu que us digui, peró a mi no m'hi trobareu,i si algú té una curiositat per saber quina imatge personal hi ha al darrera d'aquest blocaire, ja vaig posar una fotografia meva el seu dia.
No voldria acabar el post del dia sense una escala per tornar a la "normalitat". És d'una església de la Terra Ferma. La imatge ja ho diu quasi tot. Té a més, els seus additius: els contenidors, la línia elèctrica, el fanal, les herbetes, la barana, ....