29.11.05

Jo vaig avisant, però...

Jo aniré insistint, que no sigui dit, però un dia en passarà una de grossa. És clar que, de fet, com que això no ho llegeix massa gent, tampoc podré dir que no m'han fet cas. Jo, de vosaltres, aniria donant l'adreça d'aquest bloc a molta (molta, molta, molta) gent i, si pot ser, a alguna persona relacionada amb els que col.loquen les cadires a dalt dels escenaris. No per res, però...
Les cadires del "primer" pis, ténen si més no, una mica de "dificultat" per anar en orris, però les de dalt... Sort que quan els músics hi pugen, acostumen a mirar-s'ho i les posen bé. Però algun dia...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caldria assabentar-se de qui es el responsable del compliment de la Llei de Prevencio de Riscos Laborals en aquestes situacions.
Es el director de la cobla? O es cosa dels organitzadors de l'acte en que actúa?

vilapou ha dit...

Pobre director i pobres músics. Encara que no estaria malament que les cobles poguessin obrir algun expedient.