8.11.05

100 dies!!!

Fa 101 dies no tenia la més remota idea, per no dir-ho d'una altra manera, que començaria un bloc. N'havia sentit a parlar, n'havia vist un parell, i la veritat és que tampoc m'havia meravellat la cosa. Però el dia 1 d'agost (de 2005, no us pensessiu), vaig sentir un espai a Catalunya Ràdio que en parlava, mentres anàvem amb el cotxe cap a tocar. Va donar unes mínimes nocions, va donar un parell d'adreces i ja em vaig veure començant aquella "web" que m'havia promès fer algun dia: havia de explicar al món mundial com eren i com són les escales dels escenaris, enfustissats, empostissats, cadafals, etc. que un dia m'havien enviat a l'hospital (de fet no va ser una escala, perquè no n'hi havia). I aquella mateixa tarda vaig obrir el bloc (la plantilla) i vaig editar el meu primer post. Després he anat entrant en aquest món, he mirat molts blocs, he "conegut" gent admirable que probablement no veuré mai, i aquí estic. Potser també m'ha tocat aquest aire maresmenc que fa que aquesta zona estigui plena de blocaires (per la meva feina musical estic molt per Girona, i sobretot l'Empordà, i em sembla deduïr que el fenomen blocaire no està tan estès (és una apreciació personal sense cap base estadística)).
Doncs són moltes escales (podeu donar-hi un tomb) i una certa dosi d'ironia amb la més bona intenció (he, he!). De fet només he faltat 3 dies i per estar de viatge. I perquè no sigui dit, avui us poso una foto meva i així em coneixereu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant amb aquest tema tant interessant i desconegut per molts.

Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant amb aquest tema tant interessant i desconegut per molts.

Un que fa de músic ha dit...

Has sortit molt afavorit

b.lluis ha dit...

Esperem que arribi el blog 365!

jcr ha dit...

Vaja, doncs jo més aviat et veig borrós :) Per cert, parlant de llibres d'escales [uns quants posts abans del 100], també hi ha el catàleg de l'exposició que es va fer al CCCB fa uns quants anyets.