8.11.05

100 dies!!!

Fa 101 dies no tenia la més remota idea, per no dir-ho d'una altra manera, que començaria un bloc. N'havia sentit a parlar, n'havia vist un parell, i la veritat és que tampoc m'havia meravellat la cosa. Però el dia 1 d'agost (de 2005, no us pensessiu), vaig sentir un espai a Catalunya Ràdio que en parlava, mentres anàvem amb el cotxe cap a tocar. Va donar unes mínimes nocions, va donar un parell d'adreces i ja em vaig veure començant aquella "web" que m'havia promès fer algun dia: havia de explicar al món mundial com eren i com són les escales dels escenaris, enfustissats, empostissats, cadafals, etc. que un dia m'havien enviat a l'hospital (de fet no va ser una escala, perquè no n'hi havia). I aquella mateixa tarda vaig obrir el bloc (la plantilla) i vaig editar el meu primer post. Després he anat entrant en aquest món, he mirat molts blocs, he "conegut" gent admirable que probablement no veuré mai, i aquí estic. Potser també m'ha tocat aquest aire maresmenc que fa que aquesta zona estigui plena de blocaires (per la meva feina musical estic molt per Girona, i sobretot l'Empordà, i em sembla deduïr que el fenomen blocaire no està tan estès (és una apreciació personal sense cap base estadística)).
Doncs són moltes escales (podeu donar-hi un tomb) i una certa dosi d'ironia amb la més bona intenció (he, he!). De fet només he faltat 3 dies i per estar de viatge. I perquè no sigui dit, avui us poso una foto meva i així em coneixereu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant amb aquest tema tant interessant i desconegut per molts.

Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant amb aquest tema tant interessant i desconegut per molts.

Anònim ha dit...

Has sortit molt afavorit

Anònim ha dit...

Esperem que arribi el blog 365!

Anònim ha dit...

Vaja, doncs jo més aviat et veig borrós :) Per cert, parlant de llibres d'escales [uns quants posts abans del 100], també hi ha el catàleg de l'exposició que es va fer al CCCB fa uns quants anyets.