31.3.09

Mirades virtuals

M'hagués agradat filmar-me el dissabte al matí. Estava a casa, a la taula del menjador, assegut davant el meu portàtil com si estés en un altar concelebrant un cerimonial cibernètic.
Es tractava, senzillament, de seguir el desenvolupament de les jornades de la Catosfera. I a fe de déu que ho vaig aconseguir.
Els primers intents havien estat uns minuts abans, seguit el Twitter de l'esdeveniment des de la meva Blackberry. Però no n'hi havia prou. Al cap d'una estona ja havia desplegat tota l'artilleria.
Des de la pàgina de CDigital es transmetien en directe les imatges de les diverses ponències. I jo, a més, tenia obertes altres aplicacions. El TweetDeck em permetia actualitzar tots els twits que s'enviaven marcats amb el tag #cdigital09. El Twitter Power m'ajudava amb les intervencions dels que no seguien aquell tag. A més, anaven arribant imatges que obria amb Twitxr o amb TwitPic, tot a l'hora. I no oblidem el Facebook, per anar fent boca, o el Google Moderator on anaven sortint dubtes i opinions.
I aleshores sentia parlar de bloggers, de videoblogs, de networking, de branding, d'edemocràcia, d'eadministració, de coolhunting, d'antropologia, d'empowerment, de bussines angels, de social media, de virals, de copyleft, d'open government, de nanoblogging,... quin cap de setmana!
Però em quedo amb una frase que em va sonar a alarma i a perill. Algú va escriure a la pantalla des del seu twitter perdut en la distància:
-Atenció, que l'streaming està baix!!
(I no podia haver dit: Ei, que no se sent!!!?)

3 comentaris:

Abogadaenbcn ha dit...

ostis què moderns jo no sé que són tots aquests mots

vilapou ha dit...

Doncs jo... la veritat... mmmmm.... només vaig memoritzar aquestes... però en van dir moltes més, i algunes d'inpronunciables...

Pere ha dit...

Et presento a la Lila, una sardanista molt joveneta que volta per la xarxa, ;)

http://lila-puig-moreno.blogspot.com/2009/04/amunt-i-crits.html