7.10.11

Però vostès no s'escolten?

Ahir hi va haver Ple a l'Ajuntament de Calella. I, com és habitual darrerament, el vaig seguir en la seva totalitat, tot i que aquesta vegada ja ho vaig fer d'una manera parcialment presencial.
He de dir que va ser un Ple força interessant amb algunes intervencions a tenir en compte a partir d'avui, per allò d'anar situant a cada regidor en el seu lloc en aquest tauler.
I, com també era d'esperar, la passada Fira va ser una mica protagonista en l'apartat de precs i preguntes que van dirigir els grups de l'oposició a l'equip de govern.
Una primera cosa a destacar van ser les paraules de l'Alcaldessa Candini quan va afirmar, fent sincera autocrítica, que la Fira no els havia agradat a ells. Sincera autocrítica, espero, i amb positives conseqüències de futur, també espero.... (No entraré a sac en el tema, ni en les declaracions que s'havíen fet fins a dia d'ahir...).
Però el que sí que vull destacar i denunciar públicament ja d'una vegada, és l'enèssima utilització de la frase: "Hem tingut 100 dies per preparar aquesta Fira". Prou, ja, de donar aquesta excusa, i els exigeixo (pobre de mi), a govern i oposició, és a dir, a oposició i govern anteriors, que donin explicacions públiques a la ciutadania de Calella sobre aquest fet incomprensible.
M'estan dient que durant 265 dies no s'havia preparat res de la Fira? O només tramitat alguns estands?
M'estan dient que aquell organigrama que tenia cura i responsabilitat de l'organització de la Fira no ha treballat durant 265 dies?
O estan insinuant que l'equip de govern anterior no els ha deixat fer la seva feina?
I des de l'oposició no havien fiscalitzat el que (no) es feia? Cap on miraven?
I si ahir, al Ple, l'ex-alcalde Juhé no va fer retirar aquesta frase repetida 100 vegades, vol dir això que és veritat que no havien preparat la Fira? I si arriben a guanyar les eleccions?
I, pitjor encara, vol dir això que tenien un pla que ara s'han emportat a casa? I quan hi hagi les properes eleccions faran el mateix els que manen ara?
Som els ciutadans els que hem de pagar aquest joc infumable dels que guanyen i els que perden? Quan ens ha costat això?
Govern i oposició, oposició i govern, ahir i avui, no són seriosos amb un esdeveniment de la importància de la Fira de Calella.
I, per acabar, els números de la Fira, o de la Challenge, només els poden veure els grups polítics que els demanen, si els demanen? No haurien de ser públics i transparents?
Si us plau, més seriositat!!!

Publica un comentari a l'entrada