19.9.11

Flaire de Fira...

...però no de Festa Major.
Ahir i abans d'ahir vaig voltar pel Passeig de Mar. Els estands ja estan muntats. No sé si tots o encara en falten uns quants, és igual, però ja podem dir que la Fira és aquí.
A mi la Fira em produeix un sentiment especial, difícil d'explicar, i no sabria dir ben bé per què. Probablement per dos motius, el primer és que vaig treballar en el seu muntatge fa ara molts anys, és a dir, vaig contribuir, encara que només fos una mica, en el seu creixement, en aquells temps que tot es vivia més directament i més profundament. L'altre motiu és que és "calellenca" i 31 edicions l'avalen...
Tot plegat aviat és dit i aviat és discutit però m'agradaria que tothom hi repensés una mica abans de carregar-se un esdeveniment que visitem, trepitgem i vivim cada any: probablement acabem confonent quotidianitat amb reiteració i avorriment. Tot per dir-ho d'alguna manera....
I la flaire de Festa Major?
Encara no ha arribat, és una altra cosa.