4.9.11

Bandejar el PP

Se m'està acabant la perplexitat després d'anar llegint i rellegint sentències, lleis, ultimàtums i tot allò que atempta contra el nostre país. L'abast i l'insult que representa la darrera acció insensata del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (que aviat està dit), mereix una resposta contundent. I no crec que el que s'hagi de plantejar sigui la insubmissió o el desacatament, que també, sinó que tot això mereix anar una mica més enllà.
El Parlament de Catalunya, aquell a qui hem de fer cas, ja s'ha pronunciat i ha legislat sobre el model lingüístic i educatiu i, per tant, ja no caldria dir-hi res més. El que cal ara és fer un pas més, és anar directament a contestar a aquells que només volen destruir el nostre país: cal bandejar, d'una vegada ja, el PP de totes les institucions. Bandejar vol dir, segons el Diccionari de la Llengua Catalana, apartar, allunyar, i això és el que s'ha de fer, però a tots els nivells, començant pel municipal i acabant per l'estatal.
No pot ser que llegim el que llegim i l'endemà veiem com es pacta qualsevol norma, llei o reforma. No pot ser que ens sentim insultats i agredits i l'endemà veiem com al nostre municipi, el que sigui, es pacta amb el PP un càrrec, un pressupost o una comissió qualsevol.
S'ha dit abastament que tots els pactes i totes les sumes són legítimes, no? Doncs també ho és no pactar i no sumar. A TOTS els nivells!
Si no comencem des de baix, si no ens obliguem a fer-ho tots, si no ho entenen TOTS els partits, acabarem sent allò que ells ens deixin: res.
Encara hi som a temps!
(I no cal que extrapoli aquest escrit a d'altres formacions com Ciudadanos o Plataforma per Catalunya)