1.11.09

I si marxéssim(n)?

Tot i haver arribat el novembre i poder estar parlant tranquilement del bon temps, de la temperatura exagerada que fa, dels anys que no havíem pogut anar a la platja aquests dies, del canvi climàtic, etc, tot i això, resulta que hem d'acabar parlant d'escàndols, corrupció, presumpcions, malversacions, robatoris (perdó, apropiacions indegudes), presons incondicionals o condicionals (pagades) i molts més etcèteres.
Arribar a la conclusió que el sistema està acabat, col·lapsat o superat és perfectament lícit i lògic, però la impotència de veure que més enllà no hi ha res és el que em deixa més decebut.
Es pot fer alguna cosa per dignificar un estil de fer política i negocis que, d'una manera o altra, tots acceptem com a habitual i "normal"?
Sóm a temps a redreçar... res?
Hem patit, i estem patint, una crisi a nivell mundial que, teòricament, ens ha(via) de canviar molts conceptes fins ara bàsics del nostre lifestyle més bàsic i preuat, però em sembla que quan ja veiem que alguns estan albirant la sortida del malanomenat pou, les coses no estan canviant gaire.
Haurem d'acabar pensant en marxar? I cap a on?
O hauríen de marxar ells?
Però és que ells són tants....

3 comentaris:

Paco ha dit...

Molt content de que en el fons pensem el mateix ;-)

Jordi Cirach ha dit...

Fantàstica la foto de l'encapçalament de la pàgina. M'ha entusiasmat i m'ha agradat moltíssim.

Llegint aquest article, crec que tens tota la raó...

Una forta abraçada!

L'imperdible de ℓ'Àηimα

vilapou ha dit...

Paco, en el fons ja està clar que pensem "pràcticament" el mateix, però les "formes".....
Jordicirach, moltes gràcies. Aquest és un dels bons regals que m'han fet els lectors del blog. A reveure!